Over mij

Ik ben Lisanne van der Molen, ik ben geboren en opgevoed in Nederland en verhuisd naar Peru op mijn 24e.

Ik ben altijd heel sportief geweest, speelde voetbal, deed karate, turnen, alle sport competities op school, wing chun, crossfit, funtional training, kickboxen, k1, muay thai, skydiven, yoga en ik ben pas begonnen met jiu jiutsu en krav maga.

Ik heb veel verschillende baantjes in mijn leven gehad sinds ik op mijn 14e begon met werken en leerde zelfstandig te zijn. Ik heb gewerkt op markten, bij een juwelier, supermarkten, call centers, een bank en kickbox en muay thai gyms. Ik studeerde voor leerkracht primair onderwijs toen ik voor het eerst in contact kwam met het land waar ik nu woon, Peru. Op mijn 20e deed ik voor het eerst stage in Peru bij een Nederlandse stichting die zich inzet voor het verbeteren van het onderwijs in de stad Iquitos. Het jaar daarna heb ik speciaal toestemming gekregen om mijn thesis daar uit te voeren en toen dat afgerond was besloot ik dat ik een muay thai en leesproject in Iquitos wilde doen. Op mijn 22e ontving ik mijn diploma en startte ik met werken als leerkracht op een basisschool in Nederland. Ondertussen was ik bezig met het opzetten van mijn eigen stichting La Sonrisa en toen ik 24 was, was alles rond om naar Peru te verhuizen en de projecten te starten. Ik heb de projecten voor twee jaar succesvol uitgevoerd en ben daarna naar Lima verhuisd en kwam toen in het Nationale muay thai team van Peru terecht op mijn 26e.

Voor 3 jaar heb ik meegedaan aan competities voor het nationale team, waarbij ik ieder jaar Panamerikaans kampioen ben geworden, bronzen medaille heb behaald op het wk van 2017 en de titel van het Chiang Mai Stadium in Thailand. Ik heb ongeveer 7 maanden in Thailand gewoond als een vechter, dankzij de hulp van geweldige sponsors zoals LatamReady en JoyaFightGear. In totaal ben ik 13 jaar als vechter actief geweest, aangezien ik op mijn 16e begon met kickboxen in Nederland.

Van mijn 14e tot mijn 19e ben ik depressief geweest waar ik uitgekomen ben dankzij Reiki en therapie van een lieve vrouw, gecombineerd met kickboxen en vechten. Ik heb in een toxische relatie gezeten en gekozen voor mijzelf om de vrolijke persoon te blijven die van het leven geniet.

Ik heb Engels, Spaans en Thais geleerd zonder het volgen van een cursus, heb mijn stichting gestart zonder enige ervaring en streef altijd naar het verbeteren van mijzelf als persoon zodat ik blijf groeien, zowel spiritueel als mentaal.

Nu ben ik muay thai trainer, yoga lerares, reiki therapeute, Thaise massage masseuse, oprichter en projectleider van Stichting La Sonrisa, ervaring in veganistisch eten en gezonde dieten, zeer intuitief en heb veel ervaring in het begeleiden van mensen om hun doelen te bereiken en hun innerlijke kracht te ontdekken.

Ik baseer mijn therapieen op persoonlijke levenservaringen en de ervaringen van anderen die het vertrouwen in mij gehad hebben om hen te begeleiden.

Wat mensen zeggen

Lisanne ontmoeten en haar talenten kunnen ervaren, waaronder zowel haar healing- als Muay Thai-sessies, was geweldig.
Haar intuïtiviteit is altijd accuraat. Ze is ook een geweldige Muay Thai-coach en ik heb in korte tijd zoveel van haar kunnen leren.

Nazzia Hassan

Zeer ontspannend en spiritueel.

Yorman Rodriguez

Van zwangerschap tot wedstrijdniveau, lisanne zal je altijd geven wat je nodig hebt, erg technisch in muay thai en super pedagogie!

Anne Sophie Fenet

%d bloggers liken dit: