Type sessies

Reiki/energie heling

Reiki is de universele energie die om ons heen en door ons lichaam stroomt. Als therapeut ontvang ik deze energie om het door te geven aan de persoon die emotionele en / of fysieke problemen moet genezen. Het helpt je om je interne energie in balans te brengen en je in balans te voelen. Wanneer het door de patiënt wordt ontvangen, versnelt het genezingsproces en verbetert het met name de gezondheid.

De voordelen van Reiki:
• Stroomlijnt het genezingsproces.
• Produceert diepe ontspanning en lost stress op.
• Uitstekend systeem om de effecten van chemotherapie en een operatie tegen te gaan.
• Harmoniseert het energetische en emotionele lichaam.
• Het zorgt voor vitale helende energie en verhoogt de trillingsfrequentie van het lichaam.
• Versterkt het immuunsysteem, etc.

Yoga

Yoga is een levensstijl waarin we leren het ego los te laten en vanuit ons hart te leven. Het belangrijkste is om liefde voor jezelf te hebben en vanuit die liefde met alle andere levende wezens te delen. Door yogahoudingen te beoefenen, kunnen we negatieve emoties loslaten en worden we flexibeler in lichaam en geest.

Muay Thai

Muay Thai wordt ook Thai boksen genoemd, een vechtsport die zijn oorsprong vindt in Thailand. Deze krijgskunst bestaat uit stoten, trappen, ellebogen, knieën en de clinch. Het is een uitstekende manier om stress, woede, agressie, verdriet en overmatige energie kwijt te raken.

Functionele Training

Met functionele training kun je werken met je eigen lichaamsgewicht, dumbbells, kettlebells, springtouwen etc. Het is een manier om actief te zijn, te werken aan je cardio, je kracht, snelheid en fysieke conditie in het algemeen. Het is leuk en heel divers, elke training is anders.

Mentale gezondheid

In deze sessies werken we aan het behalen van je doelen door je de juiste tools te geven zodat je dit uiteindelijk zelf kunt doen. We werken aan je emotionele situaties, kijken naar je achtergrond, naar je verleden en je leert negatieve emoties los te laten. Bovenal werken we aan een positieve mindset, die je helpt om een ​​betere versie van jezelf te worden terwijl je trots bent op jezelf en volledig zeker bent van je capaciteiten.

Voedingsadvies

Ik ben 13 jaar vegetariër en sinds anderhalf jaar vegan. Ik heb 10 jaar last gehad van een prikkelbare darmsyndroom en de doktoren zeiden altijd dat er geen genezing is en dat ik ermee moest leren leven. Dat inspireerde me om mijn eigen onderzoek te doen en ik kwam als eerste op voeding terecht. Het veranderen van mijn dieet en het ontvangen van energetische genezing genas mijn prikkelbare darm en ik leef nu pijnvrij. Ik heb veel geleerd over plantaardige voeding en ik geloof dat het een duurzaam en gezond dieet is.

Ik help je om je eetgewoonten te veranderen en een gezond en gestructureerd dieet te volgen.

%d bloggers liken dit: